Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 22-05-2006, 20:11
leń ja mam próby o 6 rano i po południu. i nie mam czasu żyć. dziś całe 2h w domu byłam- rano. także na mnie nie licz. ja od końcówki czerwca zacznę pracować. najpierw muszę sfinalizować moją wspołpracę (;}) z pewnym fitness clubem, a potem wezmę się za szblony. i moje portfolio, które mam zamiar zrobić w wakacje ;}}
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 22-05-2006, 20:26
Na mnie nie licz przed koncem sesji
Obawiam sie, ze czeka mnie kampania wrzesniowa z brytyjskiej
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 24-05-2006, 23:36
N`talia, standardowe testy sprawdzajace wiedze z danego zakresu materialu z 5 przedmiotow. Jeden mam juz z glowy - fizyke a ktorej dostalam -4. Zostala biologia jutro, matematyka w pn, georgrafia we wt i polski w sr. Czekam az koszmar sie skonczy, pozniej format kompa i do dziela ekipo
Ps. nie dogryzajcie tak sobie zakladajac ze przetrwamy trzymajac sie razem, wasza rozmowa jest proba samobojcza
ps2. powodzenia wszystim w szkolach, na uczelniach, w pracy, czy gdzies tam jeszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum