Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 17 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 402 Skąd: Dom
Wysłany: 05-08-2006, 22:06
lol już są wakacje wiec szablona dodac mozna by bylo. Ale jak projektantki wolą ci opalac to juz ich sprawa ;p
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Wysłany: 09-08-2006, 22:06
tak naprawdę to modlicie się nad tymi szablonami od maja:D tak was dużo i nie możecie się zebrać w sobie. Ja naprzykład ostatnio na mojej stronie z szablonami dodałam z 3 szablony i jestem dumna bo muszę podkreślić że od listopada miałam jakiś zastój
Wysłany: 10-08-2006, 20:58
ja zrobiłem dla siebie i nie korzystam, jak komuś się spodoba to już jest jego, a mam w notatniku nawet spozycjonowane div`y, więc jak coś to pisać http://www.soldatmaps.kgb.pl/layout/black.jpg
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 14-08-2006, 14:43
Archi, spokojnie. Jest goodie, aktualizacja jest ciagle przekladana wiec to dobrze ze sie niepokoja, tylko nie rozumiem dlaczego tak nachalnie wszyscy namo niej przypominaja. My naprawde zdajemy sobie z tego sprawe. I mamy swoje powody zeby zwlekac. To tyle.
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 14-08-2006, 15:59
I wszystko jasne Nie mozna byloby zamknac tego watku do czasu kiedy wejdzie aktualizacja? Wychodze z taka propozycja, bo mysle ze ze bedzie lepiej jesli kolejne pytania "kiedy" i "dlaczego" sie nie pojawia.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 27-10-2006, 21:39
Ze są świetne, piękne, zajebiste et cetera cetera
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum