Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Tak w sumie to ja też bym była żywo zaitneresowana współpracą xP. Wstawiłam kilka prac do ocenienia na forum.
Jak dla mnie "polecanie" ludzi jest troche bez sensu. Bo to będą tylko znajomi znajomych. Nie przeczę, że będą mieli talent, ale ileż to osób robi orginalne szablony a nigdy nie będą odkryci?
Artur// W dzisiejszych czasach prace otrzymuje sie tylko po znajomosci. (dobrą prace;p)
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 269 Skąd: 3Miasto
Wysłany: 30-03-2006, 11:39 Re: Nowi projektanci.
Monique napisał/a:
To prawda Fajnie By było Gdyby Przybyło Troche nowych projektantow Napewno wzrośnie ilość szablonów znacznie więcej no i liczmy że jakość szablonów Wykonanych przez nowych Będzie też zachwycająca
Jak pojawia sie nastepne tego typu posty zaczne je usuwac, a ty dostaniesz ostrzezenie, za nieumiejetnosc prowadzenia dyskusji, ktora sama w sobie zaklada, ze sie jakies zdanie wyraza // Frozen
Wysłany: 15-04-2006, 00:15
radosny czech ciekawe jak on trafił na polskie blogi moim zdaniem prawdziwe talenty nie będą sie kryły po kątach tylko same się ujawnią a co do castingów niepotrzebne zawracanie głowy bo większosć osób bawiących się w takei rzeczy po prostu się na tym nie zna to coś jak konkursy blogowe nie trafiłam jeszcze na konkurs który nie był przesłodzony i nie wygrywały w nim różowe dollsy choć może się mylę
ta osoba mogła trafić chociażby z wyszukiwarki wydaje mi się, że oni jak i my zazwyczaj nie piszą ogonków szukajac czegoś na szybko wiec wpisanie sablony na blog daje wynik naszej strony jako 1 ale nie wiem czy taki sam wynik ma Czech co i ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum