Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Witam wszystkich:) Widziałam, że na stronie głównej bogowicza Normal pisał, że przybędzie projektantów. Chciałam się dowiedzieć czy znów będzie jakiś casting czy coś takiego? Bo jestem zainteresowana;)
castingów nie będzie z uwagi na niepowodzenie dotychczasowe tego typu spraw.
stwierdzilem, iż lepsze sa propozycje wspolpracy wysuwane do roznych osob i serwisów
oczywiście, jak już wszystko ruszy to będzie dział "dołąćz do nas" w ktorym będa wszelkie informacje o poszukiwanych rękach do pracy, narawie trzeba jedynie cierpliwie czekać
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 19-03-2006, 17:11
A czemu nie, moze jak tworza nietypowe szablony to nadaja sie Im wiecej nas tym lepiej Dac im szanse
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 350 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: 19-03-2006, 17:19
Moim zdaniem casting to nie jest dobry pomysł, ponieważ ludzie którzy robią szablony w paincie będą chciały dołączyć, a każdy z nas wie, że szablony zrobione w paincie nie są fajne.
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 19-03-2006, 17:39
Casting istnieje po to zeby denne prace odrzucac. Glupie programy typ idol pokazuja nam ze w okol nas moze w kazdej chwili przejsc prawdziwy talent a my nie bedziemy o tym nawet wiedziec. Trzeba z tego wyciagnac wnioski. Jednak uwazam, ze dopoki serwis nie ruszy pelna para (a jest \calkiem sporo do zrobienia), powinnismy sie wstrzymac z wszelkimi probami przyjecia nowych ludzi. Jesli naprawde zalezy im na wspolpracy, miesiac czasu roznicy nie bedzie stanowil problemu. A do tego czasu blogowicz sie w pelni ustatkuje.
Myslę, że jeśli ktos robi dobre prace i ma się czym pochwalić, to hytysz tak obojętnie obok tego nie przejdzie. Pamiętam jak mu ręce opadły kiedy mówił jakie były wyniki tego castingu
Ciekawość mnie zżerała cóż takiego tam było ;P
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1105
Wysłany: 19-03-2006, 18:18
A my sie sami zglosilismy
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 19-03-2006, 18:27
To bylo tak, ze Artur zastanawial sie co bysmy zrobili gdyby Normal zaproponowal nam wspoprace a pozniej ja zaczelam mowic, ze to byloby sensowne posuniecie, dla obu stron korzysci itd i w koncu Artur powiedzial "chyba z nim o tym pogadam" I pozniej sie jakos potoczylo
uwazam ze nie powinno sie teraz przyjmowac nowych projektantow
obecna grupa powinna sie najpierw dogadac, zorganizowac i uzgodnic nowe standardy serwisu
dopiero wtedy mozna (a nawet powinno!) otworzyc na nowych czlonkow blogowicz team
casting uwazam za zly pomysl
po prostu zrobi sie zasady naboru i tyle
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
n1lton
Wysłany: 21-03-2006, 22:54
ja tam niestety nigdy nie będe projektantem ponieważ nie umiem grafiki
_________________ kiedy się wypenily dni i przyszlo zginąć latem.... prosto do nieba czworkami szli żolnierze z WesterPlatte
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum