Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 20 Dołączyła: 16 Mar 2006 Posty: 22 Skąd: Dzierżoniów
Wysłany: 16-03-2006, 21:05
Tak, Htsz masz rację. Ale ja zawsze staram się najbardziej jak mogę, żeby nie wpadać w skrajności. Czyli nie robię czegoś, co wiem że będzie podobało się tylko i wyłącznie mnie, ale i nie zrobię grafiki, na której będzie miało być coś, czego jestem największym na świecie przeciwnikiem.
Co do tego słuchania uwag, to ja przeważnie biorę do siebie.
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 16-03-2006, 21:07
Blogowicze nie patrza na dopracowanie szablonu tylko na to czy im sie obrazek podoba czy nie i to jest blad dlatego trzeba to zmienic. Jak nie beda chcieli brac tych dopracowanych, to nic innego nei dostana az beda musieli sie przyzwyczaic. Trzeba podniesc standardy polskiego rynku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 16-03-2006, 21:07
Zauwazylismy najnowsze szablony i rzeczywiscie sa swietne , ale - wiekszosc, niestety, nie jest zbyt dobra. Poza tym sadze, ze jako najwiekszy serwis z szablonami, to by bedziemy tworzyc pewien trend, ktory moze jakos ukreatywni ta Polska rzeczywistosc (przynajmniej na tym polu)
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 16-03-2006, 21:18
można narzucać co¶ byle nie na siłe, bo jak znam ludzi to będa woleli przeniesc sie tam gdzie bedzie po ichniemu
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 16 Mar 2006 Posty: 122 Skąd: z łona
Wysłany: 16-03-2006, 21:28
trzeba stworzyć podstronę na której będzie coś w rodzaju ankiety, lub jakiś sugestii w kwestii szablonów, blogowicze będą wpisywać frazy, bądź tudzież inne rzeczy które chcą zobaczyć na szablonie...
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 16-03-2006, 21:29
Przerabialiśmy już to ... nikt nie jest w stanie niczego nikomu narzucac. Kazdy z nas inaczej definiuje piekno i stara sie oddac jego wizje w swoich szablonach. Jednak kilka drobnych uwag nikomu nie wyrzadzi krzywdy. A czy projektant sie donich zastosuje...
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 16-03-2006, 22:02
I to znaczna. Propozycje sa OK, daja nam obeznanie w popycie na szablony. Jednak nie chce zeby ktos za bardzo ingerowal w to co robie. Sa pewne granice.
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
I niewiem czy pamietasz najczęstsze odpowiedzi na tego typu posty ze strony hytysza ;P
Na konkretne zamówienia, userzy byli odsyłani do odpowiedniego działu na stronie linkup.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum