Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 38 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3010 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 18-03-2006, 15:10
Georgiana napisał/a:
Fakt. Ale jedna osoba nie moze decydowac o tym ktore szablony przejda. Jesli panuje tu jakakolwiek demokracja (:P?) to uwazam ze wszyscy projektanci i admini powinni zrobic konferencje i przedyskutowac sprawe kazdego szablonu. To samo dotyczy szablonow inventive.
popieram i proponuje zakończyć wątek dotyczący kasowania
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 18-03-2006, 15:18
Frozen Lust napisał/a:
Mi sie wydaje, ze wiekszosc szablonow co juz jest na stronie powinna byc usunieta. Niektore sa strasznie przestarzale i nieladne po prostu ;/
Z G A D Z A M S I Ę ! ! !
Htsz napisał/a:
to dlaczego ludzie je pobieraja ?
Z tego samego powodu, z którego słuchają diskopolo i blog 27
Htsz napisał/a:
Georgiana napisał/a:
Fakt. Ale jedna osoba nie moze decydowac o tym ktore szablony przejda. Jesli panuje tu jakakolwiek demokracja (:P?) to uwazam ze wszyscy projektanci i admini powinni zrobic konferencje i przedyskutowac sprawe kazdego szablonu. To samo dotyczy szablonow inventive.
popieram i proponuje zakończyć wątek dotyczący kasowania
Dokładnie.
Jeśli chcemy estetyki w świecie blogowym, to musimy ją sami WYPRODUKOWAĆ
@Htsz// a ja prosiłem o zakończenie tego wątku @N`talia// nie zamykaj mi ust :p załóż temat o kasowaniu, to wtedy dyskusja będzie tam gdzie trza :}
Frozen- ;dd a poza tym, znowu masz rację. ;d
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 18-03-2006, 15:31
Natalia, masz u mnie piwo Moge ci je zaproponowac bez narazania sie wladzom?
Popieram w calej rozciaglosci, ze jezeli pozwolimy niektorym szablonom przetrwac to nikt sie nei przejmie tym, ze chcemy zapoczatkowac nowy trend i dalej bedzie lamanie praw autorskich i fuszerka
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Frozen Lust, najperw zacznijcie robic nowe a potem sie skasuje stare
a ogolna dyskusja blogowicz team nad kazdym szablonem to dobra rzecz - pod warunkiem ze te kilka szablonow zostanie
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 18-03-2006, 17:59
moron napisał/a:
Frozen Lust, najperw zacznijcie robic nowe a potem sie skasuje stare
a ogolna dyskusja blogowicz team nad kazdym szablonem to dobra rzecz - pod warunkiem ze te kilka szablonow zostanie
w jaki sposob i gdzie mamy wam pokazywac nowe designy ?
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 19-03-2006, 16:45
Wiekszosc minimalistycznych sie opiera na wykorzystaniu gotowego zdjecia. A jak wiemy, korzystanie z gotowcow jest ZŁE Ale ofcoz, minimalistyczne na pewno sie pojawia, tylko pewnie w innej formie niz sa gdziekolwiek indziej
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wysłany: 19-03-2006, 17:44
Zastanawia mnie dlaczego na minimalistyczne szablony jest popyt. Mnie np. denerwuje kiedy wszystkie notki maja sie zmiescic w tyci okienku, a ja co chwile przewijam scrolla w dol, zeby wszystko doczytac
Wysłany: 19-03-2006, 18:08
Dokladnie. Niewiely jes ludzi ktorzy grzebia sie kilka h w programie zeby zrobic szablon z grafika glowna wielkosci 300x200. A czyjes blendy i zdjecia, to nie rozwiazanie.
Wysłany: 19-03-2006, 18:14
Minimalistyczne sa dla tych ludzi, ktorych notka wyglada mniej wiecej tak:
Jestem zdenerwowana.
Marcin znowu do mnie nie napisal a dalej chce byc moim facetem.
Jest zle.
Kurde nooo.
A ja na przyklad mam zawsze duzo do powiedzenia i musze miec duzy layout Jak pisze od poltora roku to moja notka nie byla krotsza niz kilkanascie zdan, a zwlaszcza nie pisalam takich jednozdaniowych, bo co pozniej bede miala z takiego bloga, ktory nie mowi mi zadnych konkretow Zawazylam jednak, ze duzo blogow opiera sie wlasnie na pisaniu takich zdan, praktycznie zero kontekstu albo same rownowazniki zdan. Ja rozumiem, ze cwiczy sie to w szkole, sama przez to przechodzilam, ale bez przesady
Wysłany: 19-03-2006, 18:19
Nie zdecydwalabym sie na prowadzenie bloga, do ktorego calym moim wkladem byloby napisanie 5 zdań na krzyz w ciagu tygodnia.
Chociarz czasem dopadaja mnie sentencje. Ale nie zapisuje ich w sieci, tylko na roznych kartkach, karteczkach, etykietach od... napoi, biletach, na odwrotach zdjec i innych przeroznych rzeczach. Pozniej laduja w puzderku, dopoki nie poczuje potrzeby przejrzenia tego wszystkiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum