Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 19-03-2006, 23:03
e.. nie. Przeczytaj mojego posta i odp Artura . Ja z tej odp niewiele zrozumialam
//Artur
Wysłany: 20-03-2006, 08:15
Ja tez nie lubie minimalistycznych szablonow , znaczy niektore mogą mi sie podobac na czyims blogu ale ja bym sobie takiego nie dała:) poza tym tyz zauwazylam mode na minimalizm , coraz wiecej pojawia się stron z takimi szablonami ... a to nie sztuka zrobic ramki to obrazka wziętego z Dewiantart . Ale jestem niemal pewn , że to sie beknie społeczeństwu hehe
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 786 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 20-03-2006, 21:50
Wszystkiego mozna sie nauczyc, wyznajac zasade 'chciec to moc' Ale do tego potrzeba czasu i cierpliwosci. Nikt z nas od poczatku nie wyszedl z super blendami, obrobkami grafik. Ludzie ktorzy zaczynaja od ramek w paintcie przerzucaja sie na bardziej ambitne programy i cwicza, cwicza i jeszcze\raz cwicza. To jedyny klucz do postepow
Orły... nauczyciele w mojej szkole śmieją się, że mogą otwierać okna bez obaw, że jakiś orzeł przez nie wyleci :suchy:
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 22-03-2006, 15:08
co kto lubi, ja mam malutką rameczkę na stronie... ;p a grafike dużą xP bardzo. No i co oznacza 'minimalistyczny'? Małą ramkę czy małą grafikę? Czy w ogóle wszystko małe? :} A może ograniczenie kolorystyczne? ;}
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum