Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Mam maly problem. Po otwarciu okna przegladarki i otwarciu strony,
pojawia mi sie jakas np. reklama. Po najechaniu na nia myszka
obrzeze owej aktywnej ramki jest zaznaczone cienka linia a z boku
informacja "kliknij aby uaktywnic i uzywac ten format" Nigdy tego
nie mialem i prawde mówiac nie wiem co zrobic, azeby tego nie
bylo ????
System op Windows XP- IE 6.0
Za pomoc z góry wielkie dzieki
uuu...
wyglada ze cos zlapalas...
nie dosc ze uzywasz tego...
...czegos to na dodatek starej wersji...
AdAware+ firewall z antywirem + update IE i XP + opera/firefox
RE: Niestety niczego nie złapałem - jak na razie
Sporo jest niejasności w Twoich (opisach) "czegoś używam?, czegoś starego?" nic a nic z tego nie rozumiem
a zalozysz sie ze masz w kompie minimum kilka trojanow?
jestem tego pewien na 100%
przy starym IE komp ci moze szlak trafic jak bedziesz po samych blogach chodzila...
solex napisał/a
Sporo jest niejasności w Twoich (opisach) czegoś używam?, czegoś starego? nic a nic z tego nie rozumiem
jak nic nie rozumiesz to polecam poczytac troche w internecie albo wynajac informatyka
najprawdopodobniej dodatkowo mimo ze nic nie robisz przy komputerrze procek pracuje na minimum 20%
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
a zalozysz sie ze masz w kompie minimum kilka trojanow?
jestem tego pewien na 100%
przy starym IE komp ci moze szlak trafic jak bedziesz po samych blogach chodzila...
solex napisał/a
Sporo jest niejasności w Twoich (opisach) czegoś używam?, czegoś starego? nic a nic z tego nie rozumiem
jak nic nie rozumiesz to polecam poczytac troche w internecie albo wynajac informatyka
najprawdopodobniej dodatkowo mimo ze nic nie robisz przy komputerrze procek pracuje na minimum 20%
RE: Bardzo pouczające stwierdzenie, jak widać jesteś pewny swoich (racji)
Powiem to inaczej, "NIKT NIE JEST IDEALNY" nawet TY
Ale wybrnąłem z owego problemu
ps. b. dziekuję za umoralnienie oraz zainteresowanie. A ja byłem przekonany, że na forum można poruszać podobne tematy w tej chwili poddałbym to stwierdzenie w wątpliwość ....
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 24-06-2006, 19:21
solex napisał/a
Ale wybrnąłem z owego problemu
wypada napisać jak
solex napisał/a
A ja byłem przekonany, że na forum można poruszać podobne tematy w tej chwili poddałbym to stwierdzenie w wątpliwość ....
o co chodzi ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum