Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Instrukcja spod "0x004b97e5" odwołuje się do pamięci pod adresem "0x00000000". Pamięć nie może być "read".
Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji.
Tak się ten błąd prezentuje, a występuje mi on podczas próby zapisania projektu we flashu, co mnie *************** irytuje, ponieważ nie moge go skończyć! A tak chciałem dzisiaj, bo jutro ide do szpitala i nie wiadomo skąd wyskoczył ten błąd ktory mnie *****. Nie mam siły na to. Chciałem wam jeszcze dzisiaj zaprezentować nową odsłonę mojego bloga, ale widać nie było mi to dane .
Z tego co mi kolega powiedział, to ten błąd występuje, gdy któreś (przynajmniej) 2 programy odwołują się do tej samej pamięci, czyli w tym przypadku flash i jakiś jeszcze program, tyle tylko że jeszcze pare godzin temu działał, a ja nic nowego nie instalowałem.
Byłem w połowie pracy i wyeksportowałem plik do .swf - wszystko było ok, flash ciągle właczony. Skończyłem robote i chce nadpisać plik i *******! Wyskoczyło draństwo! Wymiękam!
Anybody help me please
[ Dodano: 25-07-2006, 11:11 ]
Sam sobie z tym poradziłem. Mimo, że nikt tutaj nie odpowiedział mi na pytanie, to niech ten temat pozostanie, jakby ktoś w przyszłości miał taki problem to może tutaj zajrzeć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum