Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 1 raz Wiek: 18 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 335 Skąd: Łuków
Wysłany: 26-07-2006, 12:00 [EMULE] problem z udostępnianiem plików
Spakowałam coś do zipa i chcę wrzucić to na emule żeby mogła to ściągnac kolezanka. Wrzucilam do folderu z pobranymi i skopiowałam edeka, dałam kolezance.. Wszystko niby ok, plik załadował sie u niej do pobieranych.. ale nie ma zadnego postepu w ściagniu. Czemu? :}
_________________ Rączka rączkę myje. Pozdrowienia dla kółka wzajemnej adoracji...
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 30-07-2006, 00:12
może poprostu ma słabe 'noty' i poprostu czeka w kolejce ? możesz dodać ją do znajomych i utworzyć port bezpośrednio między wami.
jeżeli to nie jest duży plik może warto uzyć np. tlena do przesłania tego ? plugin ppft nieco w tym pomaga, jeżeli jedna osoba ma gg a druga tlen
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum