Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz dostęp do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2956 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 16-11-2006, 12:38
Karol napisał/a:
mi nie podoba się nowe rozwiązanie z kartami....
rozumiem, że chodzi o X na każdej osobno ? to nie jest nowe, opera miała prędzej a ja szczerze jestem z tego zadowolony, bo przy kilkudziesieciu kartach poprzednia wersja nie radziła sobie z wyświetlaniem i nachodziły na ten pojedyńczy X na samym końcu, trzeba było klikać prawym i ręcznie dawać "zamknij kartę" ...
Firefox 2 wyświetla przyciski zamykania kart na wszystkich kartach. Czy można przywrócić wygląd taki, jak w 1.5 - jeden przycisk po prawej stronie?
Tak. Należy wpisać w pasku adresu about:config, odnaleźć za pomocą filtra ustawienie browser.tabs.closeButtons i kliknąć na nie dwa razy. Możemy wtedy wpisać jedną z poniższych wartości:
* 0 - krzyżyk tylko na aktywnej karcie
* 1 - krzyżyki na wszystkich kartach
* 2 - brak krzyżyków
* 3 - krzyżyk po prawej stronie Paska kart, tak jak w wersji 1.5
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum