Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Większościowy akcjonariusz spółki Gadu-Gadu S.A., posiadający 55,05% akcji zdecydował się sprzedać swoje udziały firmie Naspers Ltd, dzięki czemu nowy akcjonariusz nabędzie pakiet kontrolny akcji Gadu-Gadu S.A.
nie wiem czy cieszyć się czy co... może przyczyni się to do znacznego polepszenia działania programu oraz jego funkcji i będę mógł na niego powrócić...
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
zawsze lubiłam gg, ale w momencie kiedy system zaczął mi się kłócić z tym programem no i problemy z połączeniem się pojawiły, to też przestawiłam się na coś innego.
to co? chyba pozostaje nam czekać, że coś się zmieni
z drugiej strony... teraz tam chyba chodzi tylko o kasę. zapomnieli od czego się to zaczęło
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3221 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-10-2007, 16:03
nie teraz tylko od pewnego czasu
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Choćby nie wiem jak poprawili komunikator, nie zanosi się bym porzucił Jabbera na ich korzyść. Sami musieliby na niego przejść, ale to raczej marzenie.
Na zmiany nie czekam, choć jak to zwykle - będę się przyglądał...
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
...tfu, wróć, nie, żartowałem. Jak wypuszczą wersję dla Linuksa i zechcą traktować ją poważnie, to będą musieli powalczyć, żeby linuksowcy przesiedli się na nią z tych różnych Kadu czy klientów Jabbera. A to może zaboleć wszystkich użytkowników alternatyw.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum