Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Ja korzystam obecnie z tlena, chociaż gg mam ciągle zainstalowany. Mi nie przeszkadza jego jakość. Głupi czy nie, mi służy tylko to szybkiej dynamicznej komunikacji. A jak nie działa, to trudno. Są telefony i skype. Nie robię z tego tragedii
No chyba, że masz już problemy z tym, że emotek nie umiesz wgrać.
Tobiaszu jesli ty nie potrafisz , to nie znaczy ze inni nie , czyli tak , potrafie(napisalem jasna odpowiedz , bo dla niektorych trzeba bardzo jasno sie wyrazac , bo moga nie zrozumiec troche trudniejszych wypowiedzi)
I mi to obojetne czy gg czy tlen czy cos innego , wazne by dzialalo(dobrze)
Tobiasz, e tam. Jak Ci nie pasuje padu-padu, to proponuję tlen. Chociaż, tak szczerze powiedziawszy, to nie istnieje niezawodny komunikator.. Może prócz skype'a.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum