Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 18-04-2007, 21:28 gg pod Tlenem
Nie wiecie przypadkiem czy gg zaczelo wprowadzac jakies filtry? Ciagle mi miga sloneczko w tlenie i zaczyna mnie to wkurzać. W końcu włączyłam to nieszczesne gadu (program) i wszystko dzialalo, za to na tlenie wylacza sie po jakims czasie i nie moze polaczyc sie do sieci
A moze po prostu gg ma znowu klopoty z siecią?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 18-04-2007, 22:39
Tak ma klopoty, ostatnio wyszla wersja 7.7, i cos od tamtej pory szwankuje tez to mam , juz and tym pracuja (kumpel wie to mowi )
Wysłany: 18-04-2007, 22:49
No a nie mowilem!
Już widze te nagłówki "Wszystko więdzący kutwa udziela rad.
Wlasnie wogule nie moge wbic na gg
Wysłany: 18-04-2007, 23:06
Dlatego uwazam, ze wszyscy powinni miec Tlena jak normalni ludzie (np. ja )
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 18-04-2007, 23:59
Niestety nie działa, chyba że można podłączyć się do sieci gg używając jakiegoś niezależnego od nich serwera albo takiego, który rzadko pada. Jednak jak są pady to zazwyczaj wszystkie nie dzialaja i jest powszechna dezinformacja.
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 19-04-2007, 06:57
modów? czy modułów? tlen jest stabilniejszy, szybszy, ma duzo funkcji, od kad mam tlena (jakies 2 lata) pad serwera chyba ze 2-3 byl z tego co zaobserwowalem
Zaproszone osoby: 15
Wysłany: 19-04-2007, 07:03
czytaj uważnie, mowilem o zaletach tlena
{cytat}
modów? czy modułów? tlen jest stabilniejszy, szybszy, ma duzo funkcji, od kad mam tlena (jakies 2 lata) pad serwera chyba ze 2-3 byl z tego co zaobserwowalem
{end}
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 285 Skąd: 3Miasto
Wysłany: 19-04-2007, 07:04
Artur napisał/a
czytaj uważnie, mowilem o zaletach tlena
{cytat}
{end}
jak pada gg na gg to na tlenie tez ;]
a już skumałem oco bg. że tlen żadko pada a gg często
ale tlena ma mało znajomych moich bynajmniej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum