Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Chcialam zainteresowac was i zaprosic do dyskusji na temat Gmail t.j bezpłatny serwis webmail oferujący skrzynki poczty elektronicznej o pojemności powyżej 2720 MB, prowadzony przez firmę Google Inc. W opini zwolenników Gmail pod wieloma względami zrewolucjonizował pocztę elektroniczną.
Poniewaz program działa juz od 2004 r, może wsród tego grona jest juz osoba korzystająca z w/w serwisu. CIekawa jestem czy zostala tam zaproszona - to jest glowna zasada działania w/.w serwisu- czy wyslala prośbe o przysłanie zaproszenia ?
Ostatnio skrzynka na onecie pozostawia wiele do życzenia.. stąd zanim zainstaluję Gmaila wolałabym dowiedzieć się o niej czegoś więcej..
ja wole byc na swoim
o gmailu slyszalem duzo dobrego - szczegolnie o antyspamie
uzywa o np htsz
u siebie na serwie oznaczam juz jako spam 98% niechcianych wiadomosci - niedlugo uruchomie system ktory bedzie odbijal spam - dzieki czemu spam nie bedzie dochodzil
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty Gość?
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2981 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 19-11-2006, 21:22
pierwszą pocztę jaką miałem była na wp, potem przeniosłem się na o2, ale zaczęły mnie one zawodzić, no i dostawałem mase reklam, co było dodatkowo denerwujące, dzisiaj służa mi one do otrzymywania poczty z zagranicznych stron, na których zakładam sobie konta ;P
zaproszenie do gmaila dostałem dość dawno, chyba na forum webhelp (ktoś załozył temat, że ma zaproszenia do rozdania). Nadal używam i jestem zadowolony obługuje język polski, oraz maile we własnej domenie. w ten sposób mając jedną skrzynke moge otrzymywać maile z różnych i odpowiadać z tego adresu na który wysyłano mi poczte
ciekawi mnie czy gmail będzie wieczną beta wersją
no i ciekawe kiedy uruchomią polakom mozliwość zakładania skrzynki bez zaproszeń tak jak to już wprowadzono w kilku krajach.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 19-11-2006, 21:30
Gmail jest swietny, rzeczywiscie filtracja jest bardzo dobra, tylko czasami sie zdarzy ze znajdzie sie tam jakis pozadany list
Zaproszenia sie odnawiaja, niedawno kazdy dostal doladowanie do 50 co oznacza, ze mam 100 zaproszen do rozdania
Swietna sprawa jest przekierowanie poczty i mozliwosc pisania z kilku adresow. Jak ktos ci wysyla przykladowo jakis zalacznik z plikiem tekstowym, to nie musisz sciagac bo jest podglad HTML. Naprawde, nie widze zadnych wad, nie ma tez szansy, ze zarazisz sie jakims wirem, bo nic ci sie na kompa nie sciaga bez twojej wiedzy
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Gmail "leżał" przed chwilą, więc powstrzymam się od zachwalania
a kwestia tych zaproszeń zaczyna mnie drażnić. skoro każdy ma teraz ich po 50-100, to nie lepiej już otworzyć serwis na ludzi? ja już praktycznie nie mam komu ich rozdawać...
Cytat:
no i ciekawe kiedy uruchomią polakom mozliwość zakładania skrzynki bez zaproszeń tak jak to już wprowadzono w kilku krajach.
to już jest taka możliwość? nie wiedziałem... zresztą polski Gmail zawsze był zapóźniony w stosunku do ogółu
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum