Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Wie ktoś może jak zalogować się na stronke grono.net?
Próbowałem już paru sposobów i nie moge tam się dostać ;-)
Czy trzeba mieć tam specjalne zaproszenie?
PS. nie piszcie postów w stylu "grono.net jest do bani" itd.
Chce poprostu wiedzieć jak się tam zalogować i mieć własne konto.
_________________ Nie sztuką jest napisać tekst
Sztuką jest napisać dobry tekst
Nie jesteś PIMP jesteś pimpuś
~Gość~ przypalimy kane ? ;-)
Trzeba znalezc jakiegos znajomego i wyslac mu wiadomosc , a co bedzie w tej wiadomosci to jeden ...kij.
I mozesz poprosic , by ta osoba wyslala ci zaproszenie , bez zaproszenia , to tam kij mozesz.
...
Na glownej stronie bierzesz szukaj i w tej opcji wpisujesz jakies dane kolegi(np.) , np. imie i nazwisko. Wbijasz na owa osobe i tam jest
Cytat:
Przy pomocy tego formularza możesz skontaktować się z osobą której profil oglądasz, na przykład aby poprosić o zaproszenie do grono.net.
Pod tym wpisujesz maila... chyba niekt tu nie jest az tak ograniczony umyslowo by tak tlumaczyc... napisz by ci koles wyslal zaproszenie , na twoj mail i jak ci wysle , to je odbierz i ... dobra , dalej sam zaczaisz , w koncu nie masz pieciu lat.
Niestety , ale nie bawie sie w takie rzeczy.
Jedynie co , to fotka , ale i tak upokozylem sie wystarczajaco , wchodzac na to cos , wiec jeszcze grona nie bede bral na wlasna opinie...
Ostatnio zmieniony przez m@tarci 24-03-2008, 15:36, w całości zmieniany 1 raz
etam , nawet nie wiedzialem co to jest , dopiero co sie dowiedzialem , w tym roku.
O fotce tez , ja sie nie interesuje takimi zbednymi rzeczami i nie trace na nie czasu.
Oj, dzieciaki, dzieciaki.
Grono akurat nie jest takie złe, tyle, że ciężko znaleźć swoich znajomych, bo tam nie ma obowiązku podawać imienia i nazwiska.. poza tym serwis o tyle dobry, że dużo zdjęć można wrzucać.
Fotka.pl to nieporozumienie dlatego, że każdy, nawet najmniejszy brzdąc może tam mieć konto. A na gronie jednak trzeba mieć to zaproszenie
Fakt , co do fotki , ja jestem tego przykladem ...ale bez przesady , nie brzdac...
Etam nie zbyt fajnie na tym grono , w sumie , przyznam sie... mam profil , tyle ze nie potrafie sie do niego dostac i to bylo na probe , moze bym zaloze tera sobie konto i pobede tam , choc pewnie zaniedbam jak na fotce.
Nie dlugo podejme decyzje... jak wybiore druga opcje to zas bede musial szukac kogos i sie prosic o zaproszenie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum