Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 20-06-2006, 23:31 ICQ problem z instalacją
Może mój problem nie jest węzłem gordyjskim, jednak przyspożył mi sporo kłopotów i doprawił o ból głowy.
Chcę zainstalować komunikator ICQ. Plik instalacyjny pobrałam z oficjalnej strony. Najnowsza wersja - 5.1. Kiedy klikam na wcześniej pobrany plik instalacyjny pojawia się alert o treści "C:\Documents and Settings\Kamila\Pulpit\icq_5_1_setup.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32."
Czy ktoś ma pomysł co w tym fantem zrobić ?
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3233 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 23-06-2006, 00:18
ja może nie do końca pomogę z instalacją, ale polecam pewną opcję.
instalacja tlena, uaktywienie rozmów z gadu i wgranie wtyczki PICQ, wtedy masz 3in1 bez zbędnego uruchamiania wielu programów.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum