Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz dostęp do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
ze strony Microsoftu można już pobierać polską wersję wydanej niedawno IE7
osobiście nie polecam w ogóle uzywać Internet Explorera do przeglądania internetu (szczególnie teraz kiedy szerzą się trojany na GG), ale jeżeli ktoś ma go na dysku i korzysta niech jak najszybciej zainstaluje najnowszą wersję.
wprowadzenie do IE7 znajdziecie na oficjalnej stronie M$ :
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 28-12-2006, 18:17
Pobrac to moga, ale ci co mają legalną windę
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 28-12-2006, 18:21
A jak się instaluje to nie sprawdza legalnosci?
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2956 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 28-12-2006, 18:33
pobrac a zainstalować to dwie różne sprawy owszem, instalator pyta o legalność kopii, a raczej ją sprawdza
z tego co wyczytałem z instalowaniem IE7 mogą mieć też drobne kłopoty ci co mają Win Media Center... chodzi o to, że ten windows jest jedynie spolszczony a nie w polskiej wersji, więc niektóre programy się nico gubią.
Wysłany: 28-12-2006, 18:41
-_-
a jaki jest sens pobierać jak się nie może zanstalować i co się wcześniej robi? Pobiera, prawda? Więc chyba nie ma tutaj niejasności.
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2956 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 28-12-2006, 18:46
ja pobrałem, ale jeszcze nie zainstalowałem, zrobie to w wolnej chwili żeby się odrazu przyglądnąć programowi
nie jestem za tym aby okradać innych, ale jestem także za tym aby korzystanie z komputera zmuszało mnie do używania monopolu - szczególnie, że nie jest on tani jak na domowe warunki.
sądze, że znajdą ludzie sposoby aby to zainstalować, na wmp znaleźli i będą znajdowali ciągle mimo, ze M$ chce sprawdzać legalność oprogramowania w róźnych miejscach, np. podczas aktualizacji.
Wysłany: 13-01-2007, 18:56
długo nie czekaliśmy, jeszcze w grudniu na forum peb.pl jeden z użytkowników dodał taki post:
bartus455 (peb.pl) napisał/a:
1. Ściągamy instalkę IE 7 PL z serwera Microsoft (http://download.microsoft.com/downlo...XP-x86-plk.exe)
2. Ściągamy malutki Fix (http://rapidshare.com/files/8506663/Fix.zip.html)
3. Dodajemy klucz do rejestru i odpalamy instalkę IE
4. Działa! Być może trzeba na wszelki wypadek odłączyć się od neta. Ja tak zrobiłem i nie wiem czy by zadziałało z połączeniem.
Ciciałam sciagmnąć i:
1. przed zainstalowaniem. pisało że mam nieorginalny system Windows XP a mam a potem i przez to nie da sie zainstallować .
A poza tym Mozilla jest szybsza przy moim Internecie troche zacofanym
_________________ Kocham Konie, ale uwielbiam AnimeOban Star Racers!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum