Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
euroadres, taaa tylko jaki sens jest mierzyc szybkosc lacza na zagranicznej stronie...
poza tym to glownie zalezy od serwera - swego czasu do forum blogowicza z UPC dostep byl nawet 20 razy szybszy niz z TP
najlepszy do sprawdzenia jest sprzecik uslugodawcy
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
(...) od paru tygodni prowadzone byłe testy z podnoszeniem prędkości dla abonentów instalacji przewodowych posiadających pakiet „OPTI”.
Opti znaczy optymalnie, dla nas optymalnie to 5Mb/s.
Na dzień dzisiejszy taka prędkość dostępu do internetu w instalacjach przewodowych pakietu „Opti” dotyczy ulic: (...) Oczywiście sieć jest sukcesywnie rozbudowywana i wykaz ulic z nową prędkością dla pakietu „Opti” będzie sukcesywnie wzrastać.
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-01-2007, 21:22
szuti, a skąd ten net ?? i jak jest z limitami (o ile są) i jak z wyjściem, czyli uploadem ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Htsz, www.debacom.pl, limitów - brak. Upload przy łączu aktualnym 512kbps, po podwyższeniu na 5mb/s jedynie 1mb/s
moron, największy ubaw mam gdy czytam takie wypowiedzi żyjemy w XXI wieku, jakiego Ty masz neta? neo? Ja nie, ja wiem co to PRAWDZIWY internet. Już troszkę ulic w moim mieście posiada nową ofertę, pytam się kumpli i wszystko jak najbardziej ok. Nie muszę się obawiać bo znam sieć od 2 lat i mogę na niej polegać. Nie raz w godzinach nocnych 2:00 - 4:00 miałem nawet od 6mb/s - 10mb/s. Sieć się rozwija, czas mija, usługi internetowe na coraz wyższym poziomie. Hmm .. gdybym nie oczytał się w necie takich tekstów nie wiedziałbym/nie rozumiałbym o co chdzi gdy ktoś wypowiadał się do mnie w ten sposób:
moron napisał/a
5mb/s jednoczesnie z sasiadem...
hehe.. jakaś stara technika : > ?
moje łącze to moję łącze, żadnego dzielenia z sąsiadem
moron napisał/a
zebys wyciagnela
ten szuti chociaż ta szuti też pasuję..
wszystkie wątpliwości rozwiewa znaczek płci przy moim nicku
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 25-01-2007, 21:58
morom na chello a nie neozdrade ;p wydaje mi się, że jak narazie polskie realia nie wymagają od usera raczej az 5 mega, ja mam 2 i nieźle wystarcza, 3-4 to jużwystarczająco kompletnie chyba, ze wiecznie się spieszysz i musisz plik 10MB sciagnac w kilka sekund an ie kilkanascie takie przepustowości przydają się jedynie do piratowania a to już morlna i prawna odpowiedzialność każdego z osobna
jedyne co jest bardzo atrakcyjne to ta cena
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Ja jestem adminem tej sieci? : > Znam ją jako użytkownik i wiem że zawsze działa dobrze. Dostaję tyle, za ilę płacę Takie to dziwne jest?
http://forum.debacom.pl/v...der=asc&start=0
Tak samo rozmawiam z kumplami którym działa już to. Teraz czekam aż dojdą do mej ulicy
Wysłany: 26-04-2007, 11:11
od wczoraj mam 6MBit
Wysłany: 28-04-2007, 21:48
to sporo płacisz jak na tamtejsze warunki... ja za swoje 6mega płace tylko troche więcej jak ty za swoje 2mega
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum