Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3095 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 18-03-2006, 14:56
moron wymiata ^^
ja mam 1024//256 za 99pln netto /mies , podzielone na 2 komputery
w Dialogu
_________________ strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! ^_^na każdego posta znajdzie się riposta | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą
Wysłany: 18-03-2006, 16:22
to są jakieś ograniczenia w umowie ile komputerów może być podłączonych ? ja takiego czegoś nie mam, pamiętam, że tepsa miała kary dla tych co użytkowali z sąsiadami ^^
_________________ strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! ^_^na każdego posta znajdzie się riposta | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Wysłany: 18-03-2006, 17:14
tak jak napisał Moron łącza o dużej przepustowości magą być współdzielenie na pare komputerów ale chyba tylko w obrebie mieszkania na które zarejestrowane jest łącze.
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3095 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 05-11-2006, 18:28
no to drodzy państwo przyspieszam i to lepiej jak w rkelamie upc
2 megowe łącze, stały adres IP, zero limitów pobierania danych, realny transfer na poziomie 215KB/sek (tak do 250 dochodzi), dodatkowo jakość nadal superowa z uwagi na to, że internautów w Dialog jest o wiele mniej jak w tpsa
a to wszystko za ? 99 złoty (brutto) miesięcznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum