Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 12-04-2007, 16:03
ale konkretnie o model chodzi ?
na początek to najlepiej kupować podzespoły sprawdzonych marek, poczytać testy sobie np. na benchmark.pl, jeżeli nie zwracać uwagi na ceny to najlepiej jak najsilniejszy procesor
ja jestem zadowolony z procesorów firmy AMD. Płytę główną od kilku lat kupuje gigabyte'a.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
ostatnio sa popularne Centrino Duo
ale si eza bardzo nie znam wiec nie pomoge zabardzo...
najlepiej znajdz jakis dobry sklep i powiedz ze chcesz super komputer w cenie xxxxPLN
na pewno cos ci dobrego dobiora
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
[img]http://avatary.pl/pisanie[/img]
danko
Wysłany: 13-04-2007, 00:20
soket 775, do 4 gb ramu (najlepiej asus) co otym miślicie???????????????????
a procesor 4 ghz. ale jakiej marki????????????????????????
_________________ jestem Daniel słucham Akona i nosze okulary
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 13-04-2007, 10:46
ten socket jest pod intela..
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
A nie najlepiej spytać znajomego lub Informatyka? Na forach to co innego...
Pamiętam, jak kiedyś był przekręt z kartami graficznymi
Jedna karta kosztowała ponad 530 zł, a druga o 10 zł mniej. Ci, którzy wybierali drugą kartę mieli później nieco... jak by to ująć - 'zepsuty' komputer i nie dało się nic zrobić.
Więc radzić się kogoś, kto się na tym zna lub jak mówi Htsz - trzymać się zaufanych marek.
Pozdrawiam.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum