Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 17-10-2007, 21:00
programy typu moorhunt czy pee2mail to aplikacje, które ściągają pliki ze skrzynek pocztowych. testowałem ostatnio moorhunta i nawet ładnie działał, szybko pobrało mi plik
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 18-10-2007, 19:46
Lizzie Swann napisał/a
skad mozna sciagnac?
z internetu :> google'it
Cytat
ja eMule, więcej programów nie testuję...
emule to przeszłość, za długo się kolejkuje, nadaje się jedynie do staaarych plików
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
dla mnie dobre moorhunt i peer2mail to całkowicie nowy sposób ściagania plików więc najpierw polecam lekturę działów faq na ten temat (pełno tego w sieci). azureus jest bardzo prosty w obsłudze. jeden z wielu klientów pobierających pliki .torrent.
[quote="Htsz"]programy typu moorhunt czy pee2mail to aplikacje, które ściągają pliki ze skrzynek pocztowych. testowałem ostatnio moorhunta i nawet ładnie działał, szybko pobrało mi plik
peer2mail nie polecam. korzystam z niego w ostateczości, bo na moorhunta nie ma wielu plików. może szybko ściąga, ale bez programu typu netlimiter, to w ogóle można przyblokować sobie internet jak już pobiera to na maska i nie można korzystać wtedy z sieci
Torrent - plik przydatny w sieciach peer2peer zawierający informacje o udostępnianych zasobach. Musi być on przygotowany przez każdego, kto chce podzielić się w sieci swymi plikami. Zawarte w nim informacje identyfikują udostępniane dane oraz tracker, czyli serwer, na którym się one znajdują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum