Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Witam. Mam do was pytanie... czy aparat fotograficzny może być kamerka internetowa?
Kupiłem ostatnio od kolegi aparat Canon A400 w nadziei ze zrobie z niego kamerke internetowa.
Nie dostalem do niego zadnych papierow itd.
Mam tylko kabel USB i kabel TV.
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Ja mam kodaka easyshare, i on ma specjalny guzik, który pozwala użyć go jako kamerkę internetową. ale wiem, że prawie każdy aparat można użyć do tego. jeśli masz oprogramowanie do niego, to powinno tam gdzieś być info o tym. popatrz w helpie, może coś o tym wspomną.
chcę jedynie zauważyć, że korzystanie z aparatu jako kamerki, może się odbić na matrycy. czy nie lepiej zakupić kamerkę oddzielną?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum