Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz dostęp do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 05-05-2006, 16:39 [karta dźwiękowa] Nie odtwarza muzyki
Może zbytnim informatykiem to ja nei jestem... Ale moze ktos mi pomoze? Nie odtwarza mi zadnych mp3, ani nic... oczywiscie mam winampa... jak jakieś filmy, to musze prawym, i zeby odtwarzał mi w wmp... problem probably tkwi w karcie dźwiękowej, ba, konkreto w sterownikach do niej... nie odtwarza mi nic, k**wa, nic! chyba będzie trzeba formata strzelic, albo cos... bo nawet mi nie pokazuje dysku D w moim komputerze... i co tu qrwa robic?? ( ratunku.......
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 22 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 05-05-2006, 16:41
Mi tak sie kiedys zrobilo, gdy majstrowalam w pluginach winampa. Odinstalowalam winampa i ponownie zainstalowalam, zadzialalo.
A tak sie dzieje w kazdym odtwarzaczu? W ogole dzwieku nie ma?
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 07-08-2006, 15:50
Miałem kiedys cos podobnego, okazało sie ze sterownik głośników nie była zainstalowany po formacie.Teraz głośniki chodzą bez sterownika.Spróboj reinstalowac sterownika
[ Dodano: 07-08-2006, 15:50 ]
Albo wywalic
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum