Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
- 15" monitor ctx z ponad 6 letnim stażem
- AMD Sempron 3000+ (64bit) - mie athlon tylko sempron była pomyłka sorka
- plyta glowna gigabyte z pci-ex
- geforce 6600, 128MB pci-ex
- 512MB RAM
- dysk 80GB Samsung
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 26-03-2006, 17:34
mam chętke na laptopa, ale nie ma sponsora na niego, a mnie osobiście jeszczenie stać
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 30-03-2006, 20:52
no to czekamy na recenzję zakupionego sprzętu
p.s. nie kupuj w marketach
Wysłany: 06-04-2006, 01:03
do dzisiaj ci tego zazdroszcze ja raczej nie mam sie co spodziewac daru wdzięczności w postaci laptopa od blogowiczów
Procesor: AMD Athlon 2600+ (1,9 GHz)
Płyta główna: Gigabyte, nie pamiętam jaka
Karta graficzna: ATI Radeon SAPPHIRE 9200se 128mb
Karta dźwiękowa: ... bez komentarza
Dysk: 72GB nie pamiętam jakiej firmy + 13GB kieszeń ze starego kompa = ok 87GB
Pamięć operacyjna: 512mb RAM DDR
Monitor: stary Bridge 17", gdy stoi niewłączany dłuższy czas (np ponad tydzień) to przy włączeniu trzeba czekać godzine, aż monitor uzyska swoje podstawowe kolory i sam łaskawie się rozjaśni
Myszka: Microsoft Inteli Explorer 3.0 (wspomniałem, bo nie jest to zwykła myszka, lecz wyższa klasa )
Dżjordżjanko, dyski nie są teraz wcale takie drogie. Poza tym można oczyścić dysk z niepotrzebnych rzeczy na wiele sposobów. Ja np., gdy zrobię jakąś pracę w PSie, to zaostawiam sobie plik .psd z każdej roboty... wszystkie zajmują już gdzieś 200mega, w sumie to nie jest dużo, bo pewnie u wielu z was zajmująjeszcze więcej, jeśli ktoś je na dysku trzyma.
Patrzę, że mam maszynę zbliżoną parametrami do HTSZa, w sumie praktycznie to samo, tylko że on ma lepszego procka , a mój monitor też ma pewnie koło 6 lat.... żenada, nie HTSZ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum