Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Konkurs "Pierwszy Hacker Rzeczypospolitej"
Trzy pierwsze zadania są banalne, wszystkie zrobiłem w 30 min. Ciekawe jakie będą kolejne...
Konkurs jest na stronie withack.org
_________________ I, cry, when angels deserve to die, in my, self righteous suicide...
Pomogła: 9 razy Wiek: 19 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 27-06-2006, 16:37
Kolega mówił mi o tym już dość dawno temu. Spodziewał się czegoś poważnego, po pierwszym zadaniu wybrehtał.
Zastanawia mnie tylko na jakiej podstawie organizatorzy śmią przyznawac komukolwiek taki tytuł. Zakładając że zadania bylyby trudne i de facto ciężkie, nie powinno się nazywać kogoś najlepszym, przecierz reklama o konkursie mogłaby nie dojść do wszystkich o imonąć prawdziwie wybitne osoby. Zupełnie to samo byłoby gdybym ogłosiła konkurs misstera polski na skale klasy.
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum