Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz dostęp do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
można kupić Ubuntu - jak już powiedziałem wcześniej - za 30 zł, w Empiku albo Kolporterze. zawiera on wszystkie dostępne pakiety z repozytoriów na DVD. opcja raczej dla tych, którzy nie mają łącza internetowego.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
Luke Mica, wszystkie? To sa jakies nowe duze plyty dvd? Pakietow w repo jest okolo 20000 mowiac o repozytoriach z forum Ubuntu.
nie wiem czy wszystkie, bo nie kupowałem nigdy tej wersji - powtarzam co jest napisane na okładce (wszystkie albo większość oficjalnych, łącznie z komercyjnym). a jeśli chodzi o DVD, to chyba są 3-4 szt. w zestawie, jak się nie mylę.
_________________ "It's nice to be important, but it's more important to be nice..."
mam mandrive i nawet nie najgorsza 3 tygodnie instalowałam linuksa z tatą (najpierw Ubuntu, później Knopixx, Kubutnu, SUse, a na końcu Mandriva) i poprę moich przedmówców, że ten system jest dla tych którzy przesiadają się z Windowsa, i jest prosty oraz ma ładny wygląd (nie mam na nim NEO, ale pracuję nad tym
Wysłany: 08-08-2007, 18:40
Tobiasz napisał/a:
Na Linuxie nie działają wszystkie gry, a na Cededze jest mało.
Yhm, yhm, taa. Poszukałbyś w necie, to byś wiedział że wsyzstkie tytuły praktycznie sprzed dwóch lat i starsze sspokojnie odpalisz. Jest Programik, który przebudowuje instalator gry, także będzie działała na Linuxie. Nowsze też byc może się dadzą tak uruchomić, do programu dodawane są systematycznie nowe tytuły. Uwaga - to nie jest emulator a alternatywny multiinstalator.
_________________ --> Gość, wejdź Tu bądź tu
Fashion dolls - Pet the destroyer - Wake the Snake
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum