Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 26-11-2006, 10:52 MySpace - private / public ?
Mam profil na myspace i wszystkim wyświetla sie takie coś This profile is set to private. This user must add you as a friend to see his/her profile. Co mam zrobic żeby inni widzieli mój profil ??
_________________ "Bo wszystko to iluzją jest i magią i zdarza sie raz na milion"
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 26-11-2006, 15:28
z tego co zrozumiałem twój profil na myspace widnieje jako prywatny, czyli widoczny jedynie dla znajomych, poszukaj w opcjach czegoś w rodzaju "public" i zaznacz powinno poskutkować.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
zaloguj się na stronie głównej, wejdź w Account Settings. Znajdź w tabelce Privacy Settings i kliknij na link obok: Change Settings. Zaznacz opcję "Public", kliknij w przycisk "Change settings" i gotowe.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum