Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wiek: 16 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 31 Skąd: Trzebinia
Wysłany: 01-08-2007, 06:03
Htsz napisał/a:
otwieranie forum w IE to profanacja
Htsz napisał/a:
ranisz mnie przeglądając nasze forum pod IE
A no właśnie, co Wy macie do IE? Ja na ten przykład posiadam tylko IE i co? Wyrzucisz mnie z tego forum za to?
A oto mój pulpit (fanatyczka ze mnie) od roku nie zmieniana tapeta. :
to jest tak jakby troche zgapione od takiego kolesia ale ponoc moge(moglem) sie wzorowac
P.S nie potrafie zrobic(skopiowac czy cos takiego...) wlasnego pulpitu od ponad dziewieciu lat siedze na kompie i nie moge sie pochwalic tapeta bo ta to mi siora jakos zrpbila(skopiowala , wkleila itp.) probowalem jak pisze w poscie otwierajacym ale gow.no i nic z tego a mam jeszcze jednego kompa gdzie tez chce sie pochwalic wiec niech ktos mi powie jak moge pokazac wam moj drugi pulpit
...zadna z siostr nie ma zamiaru mi zdradzic jak to sie robi
Nakładka na windowsa a la vista i tapeta zrobiona (??) przez jednego z grafików z pewnego forum. wszystko prezentuję się całkiem nieźle
m@tarci, jeśli dobrze zrozumiałam o co Ci chodzi, to rozwiązaniem jest przycisk print screen [prt sc] na klawiaturze gdzieś tam nad klawiatura numeryczną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum