Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Oceny.org - Porady i Oceny Blogowe - zgłoś się!
Htsz, moze byc, czysto i przejrzyscie, tak wlasnie lubie
Zzielona, tak, tyle ze po Japonsku oni wymawiaja Saske, nie chce im sie uke i uke powtarzac, jak polacy.
Widze ze mamy nastepna narutofanke
Zdradzilas sie ty fangirlko :p
hehe f*cking Linux^^''.
Racja Tobiaszu.
Htsz, widze ze nie chwalisz sie swoim paskiem... u mnie na forum wszyscy musza pokazac swoj pasek startu i winapa
Hahahaha! Myślałam, że o inny Ci pasek chodzi, o taki od spodni .
Fajnie potrafie przedstawic czasem to, co mam do napisania :p
Zzielona napisał/a:
Muahaha... I weź się dogadaj z blondynką, ona i tak zrozumie inaczej
Nie martw sie, nie jestes sama. ...moze nie jestem blondynka^^'' ale za to blondynem
Zzielona napisał/a:
Nie jest taki zły. Na informatyce pracowaliśmy na tym systemie i przyznam, że jest całkiem znośny.
Pracowac, to i mi sie czasem zdarzy ''pracowac'', nie mowie ze najgorszy, ale nie przepadam, ale znosny to i mac moze byc, wszystko moze byc znosne, zalezy jak i kto na to spojrzy, w tym przypadku jestem ja, czyli najgorsze co moze sie przytrafic
Hahahaha! Myślałam, że o inny Ci pasek chodzi, o taki od spodni
Taki z ćwiekami. Aha. xD
m@tarci napisał/a:
Pracowac, to i mi sie czasem zdarzy ''pracowac'', nie mowie ze najgorszy, ale nie przepadam, ale znosny to i mac moze byc, wszystko moze byc znosne, zalezy jak i kto na to spojrzy, w tym przypadku jestem ja, czyli najgorsze co moze sie przytrafic
Linux jest najlepszy to programowania, a Windows nie i koniec kropka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum