Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
System operacyjny Windows XP Home. Na pasku obok zegara mam dwie ikonki (połączenie lokalne) Jedna jest aktywna, natomiast druga jest przekreślona Mad Nie mam pojęcia jak jej się pozbyć, ażeby nie była widoczna na pasku?
Najedź na pasek, prawy przycisk myszki, właściwości i tam, gdzie jest "Obszar powiadomień" naciśnij "Dostosuj...", znajdź połączenie lokalne i wybierz z listy "Nieaktywne."
_________________ "Niezatapialny jesteś, gdy z nim na wody życia wypływasz... Pan bowiem światłem, zbawieniem mym, nie lękaj się on z Tobą jest..." Perły i Łotry.
Wielkie dzięki za zainteresowanie Zrobiłem to troszkę inaczej. Panel sterowania/połączenie sieciowe/właściwości/wyłącz. Znikło i jak widać pomogło Jeszcze raz wielkie dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum