Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 10-07-2007, 22:55 pomysł na wypasiony komputer
oto mój
a jaki jest wasz pomysł ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3122 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 12-07-2007, 00:24
Zzielona napisał/a
W tym akwarium jeszcze rybek brakuje!
to nie była woda tylko jakiś olej.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1826 Skąd: Wrocław
Wysłany: 12-07-2007, 11:35
Cytat
to nie była woda tylko jakiś olej.
No wiem, ale oni tam napisali coś w rodzaju: A czym byłoby akwarium bez bąbelków? No to pomyślałam sobie, że skoro to akwarium to jeszcze rybki powinny być ;D
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 285 Skąd: 3Miasto
Wysłany: 13-07-2007, 15:22
Komputer Bajer.. Ale czy to praktyczne?
Mój Pomysł na Komputer To Coś Może nie Super Odlotowo wizualnego
ale po prostu ..
Walizka z Monitorem plazmowym na Boku <wuiększym>
A na Mniejszych Bokach Walizki Guziki do włączania . i wydaje mi się że bardzo ppraktczne ;]
ew planowałem nad stuningowaniem moich mysli .. walizka
Troszke większa .. ma monitor .. i pod nim klawiature która na szynach może się wysuwać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum