Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 21-10-2006, 20:15 [problem] konflikt przeglądarek
System op. WindowsXP+SP2 - IE6.0 - Outook Express 6.0
Zainstalowałem Mozille mając jednocześnie IE6.0 I tu moje pytanie:
- czy można mieć zainstalowaną i używać Mozillę, jeśli jest zainstalowany IE6.0??
- czy nie będzie jakiegoś konfliktu w Outlooku, i IE 6.0?
Bo jak na razie u mnie on występuje Nie działa mi poprawnie OE 6.0 (brak możliwości odbioru poczty - połączenia) z kilku kont!!
Po odinstalowaniu (usunięciu) Mozilli wszystko wróciło do normy.
Co trzeba zrobić, ażeby to wszystko działało poprawnie??????
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3095 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 21-10-2006, 20:29
solex napisał/a
czy można mieć zainstalowaną i używać Mozillę, jeśli jest zainstalowany IE6.0??
IE czy OE ? :> bo używanie firefoxa jest przecież możliwe jak na dysku jest internet explorer
solex napisał/a
- czy nie będzie jakiegoś konfliktu w Outlooku, i IE 6.0?
a w jaki sposób outlook jest powiązany z przeglądarką ? (nie używam outlooka, dlatego pytam)
jeżeli jest, to może wina ustawień, która jest domyślną ?
_________________ strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! ^_^na każdego posta znajdzie się riposta | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum