Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 21-04-2006, 16:05 Problem z widnows'em XP
OD kilku tygodni nie działa mi opcja w moim windows'ie XP - przełącz użytkownika.
Nie wiecie czym to może być spowodowane? Jak to naprawić?
- po prostu klikam i nic się nie dzieje!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 23-04-2006, 16:25
a jak wciśniesz 'Windows' + L ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 23-04-2006, 19:39
Karol napisał/a
a gdzie można kliknąć na windows?
Na klawiaturze, taki znaczek z okienkiem windows miedzy Ctrl i Altem z lewej oraz miedzy Altem i Menu kontekstowym po prawej
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Dołączył: 17 Mar 2006 Posty: 229 Skąd: Chełm
Wysłany: 24-04-2006, 14:14
O ten problem z przełączaniem użytkowników w xp, nieaktywna ikona szybkiego przełączania mi chodziło. Ale niestety u mnie dalej nie działa. Tutaj 4 punkt mówi ze trzeba mieć 120MB RAMU free, a gdzie to można sprawdzić ile się ma?
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3231 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 24-04-2006, 14:51
Kod
alt+ctrl+del --> wydajność
pamięć wolna pokazana jest na dole, do zwalniaina pamięci możesz użyc np. SmartXP albo Systweak BoostXP - do ściągnięcia ze stron z programami
Wysłany: 30-04-2006, 20:43
Karol napisał/a
a mi nie. ;(
Karolu jeżeli nadal masz z tym problem to polecam ci przeszukanie grup dyskusyjnych google, lub for związanych z windosem XP, jeśli twoje szukanie będzie bezowocne polecam wrzucić dysk instalacyjny i zainstalować nakładkę windy na obecną, to sie robi w naprawianiu, czyli wybierasz opcję instalacja a potem naprawianie ( R ) to spowoduje nadpisanie plików bez utraty danych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum