Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 29-03-2007, 14:20
musisz mieć irdę w komputerze, można kupić takie urządzenia w sklepach i na aukcjach, ale warto sprawdzić czy tańszym rozwiązaniem nie będzie kabel
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
ja proponuje odstawic podczerwien - to jest dobre przy przenoszeniu danych z komorki do komorki
do komputera polecam za to bluetooth - zasieg 80-100m cena 30-60pln
mozesz sobie podlaczyc komorke i uzywac jej zamiast myszki
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 29-03-2007, 17:19
jeżeli to obrazek pocinaj do bilitoteki i przez skaner
<zart>
blutut (bluetooth) jest chyba najlepszym rozwiazniem, moj kumpel ma, przeslal poli na kompa
Wysłany: 29-03-2007, 22:53
z kumputera na komorke powiadasz? Są do tego programy Jezeli masz w orange albo plus to z netu mms'a mozna wyslac
Dobra, tak rób. Kup sobie coś takiego jak IRda i zainstaluj to tego czegoś sterowniki na komputerze. Później dowiedz się, z "której strony na komórce masz podczerwień".
Plik wysyłasz tak (też mam nokię) Opcje -> Wyślij -> Przez port IR. Później przystawiasz telefon z odpowiedniej strony i plik jest na kompie.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum