Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 14-07-2006, 21:18 Rozszerzenie .rmvb
Czy ktoś może mógłby mi powiedzieć coś o plikach z rozszerzeniem .rmvb? Wiem tylko, że to do filmów i chciałabym wiedzieć czym różnią się od tych powszechnych jak .avi i jaki program jest potrzebny do ich odtworzenia.
otworzyć to można programem RealPlayer lub Real Alternative - oba do sciągnięcia z internetu
tego typu pliki za pomocą róznych programów mozna przerobić na .avi
a sądze, że różnica tkwi z kompresji, jakośći itp i czasem na pewnym "widzi mi się" twórcy
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum