Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Używałem kiedyś Tlenu i potwierdzam wszystkie te zalety, które Tobiasz wymienił. Gdybym nie próbował przesiąść się na Linuksa, to pewnie używałbym go nadal.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Kiedyś używałam tlena, jak i również wielu licznych komunikatorów (AQQ, konnekt, Stefan, Skype, MSN). Tlen wcale nie jest taki wygodny i rozmowy na nim nie są lepsze. Rozmowy w zakładkach dla mnie nigdy nie były wygodne. Wtedy mam wrażenie, że jestem na portalu "czat.interia.pl".
Cóż, przesiadłam się na gg i na nim pozostaję. Mówią, że od dwustu kontaktów gadulec się wiesza. Jakoś tego nie widzę. Poza tym to żaden szpan używać alternatywnego komunikatora. Zależy jak komu jest wygodnie.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Zakładki możesz sobie wyłączyć, jakość rozmów zależy od osób rozmawiających, a alternatywnych komunikatorów używamy, bo są lepsze. Ale jak sama wspomniałaś, kwestia gustu.
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum