Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
chyba jedyny plus visty to nowy format do zdiec WMP
ma o wiele wieksza kompresje niz jpg i podobno jest swietny
ale to podobno...
mam tylko nadzieję, że nie będzie z nim takich przekrętów jak z WMF
a jeżeli nawet jest taki świetny, to jeszcze sporo wody upłynie, nim ludzie się do niego przekonają i zaczną używać choćby na stronach internetowych...
_________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice...
Luke Mica, nie masz racji
format ten nie robil sam microshit
wspolpracowal z wieloma innymi firmami
dzieki temu format ten wejdzie bardzo szybko np do aparatow cyfrowych
dzieki wysokiej kompresji pliki beda zajmowalu 2/3 -1/4 wielkosci jpg
a co to oznacza dla internetu? bardzo duza oszczednosc transferu
pytanie czy format ten rzeczywiscie bedzie szybki i sprawny...
_________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
znając życie minimalne będzie coś pośredniego, a dużo ramu, grafika i dobry procek to podstawa, po cóż vista na słabym kompie jeśli nie bedzie tych wszystkich bajerów lepiej wtedy pozostać przy XP
A później trzeba będzie zainstalować Vistę bo nie będzie wsparcia technicznego dla XP. Będzie tak samo jak z Win 9x/Me, a później ma być to samo z Win 2000.
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1894 Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-07-2007, 00:19
A powiedzcie mi... Co jest takiego świetnego w tym pliku?
A co do Visty to nie mogę się wypowiadać, bo raz tylko widziałam na laptopie koleżanki taty zainstalowanego Windowsa Vistę. Nie używałam go, więc nie wiem co i jak. Ale jest ładny - fakt Wreszcie stworzyli coś dla pań hahaha
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum