Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
A po co kupywać tą tandetną Viste? Skoro za 3 lata wyjdzie kolejna wersja Windows Seven. Windows Vista to zbajerowana wersja XP. Nawet jeśli bym miał procka 64 bitowego to bym zainstalował XP. Na Linuxie nie mam żadnego pojecia i nie mogę zainstalować go. Jak włączam instalator to mi błędy wyskakują. Mam oryginalne Ubuntu.
_________________ ____________________
I’m happy and I can thank myself
If it were up to you I’d be in my bed crying
But I’m happy and I know that makes you sad
To jest sarkazm. Vista nadal nie jest jeszcze dopracowana, a głównie niskowydajna. Dopóki jest możliwość, kupować Win XP, a najlepiej w wersji pudełkowej, bo na początku 2009 zniknie ze sprzedaży.
ja będę teraz łazić za nowym laptopem i takie pytanie... są dostępne jeszcze ze starym XP? jakoś do Visty się przekonać nie mogę, wolę tradycyjnie, a nie uśmiecha mi się wgrywanie oddzielnie systemu do komputera...
Chyba jeszcze HP i IBM sprzedają nowe notebooki z możliwością wyboru XP bądź Visty.
no to kicha.. bo ja czatuję na Asusa, a oni właśnie zalecają jedynie Vistę. ale tak sobie myślę, że chyba się lepiej przekonać do nowego systemu,, bo w końcu XP w ogóle wyjdzie z użycia i będę w tyle
Amira, XP to XP ... Vista to kicha i tyle. Miałem to na swoim kompie tydzień i stwierdziłem że ten system jest do du... do pośladków
Muli, ikonki mi się ładowały wolno itp. [ a mam nowego PC ]
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
Tobiasz, no nie będę przesadzać. nie potrzebuję dwóch systemów na laptopie. dla mnie to będzie typowy komputer do pracy i nauki Na stacjonarce będzie XP, a na laptopie Vista niestety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum