Wysłany: 14-10-2006, 20:13 Zmiana tematu (skórki) Windowsa xp
Otóż chciałabym zmienić wygląd swojego Windowsa, tyle że mam dwa problemy:
a.) gdzie można znaleźć gotowe kompozycje, poza tymi oferowanymi przez Windows (przeszukałam Google, ale nie znalazłam wielu stron)
b.) jak już mam ściągnięty plik ("styl wizualnego systemu Windows" to się nazywa), to jak mam to zrobić, żeby mi to wczytywało w kompozycjach?
Będę wdzięczna za wszelkie informacje dotyczące skinów Windowsa.
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 14-10-2006, 22:58
Dzięki, tą stroną przypomniałam sobie jak dojść do tych dwóch skinów (oliwka i srebrny), póki co mi to wystarczy. W przyszłości może się pobawię tymi theme'ami, bo po dwóch wieczorach męczenia się z tym stwierdziłam, że szkoda zachodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum