Uwaga! każdy nowy użytkownik zobowiązany jest do przeczytania regulaminu Prosze się także przedstawić: tutaj . Jeżeli masz pomysły na rozbudowę forum zgłoś je tu. Życzymy miłego użytkowania ;)
--------------------------------------------------------------------------------
- szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 14-06-2006, 21:27 Zwalony komp
Sluchajcie, kto mi pomorze, zrabal mi sie komp wszystkie ikony sa caly czas zaznaczone w tle jest strona startowa na stronach nie wyswietla sie wszystka grafika glownie tylko *.gif kto wie jak to naprawic a i formata ni da sie zrobic i nie dzialaja efekty linku nie dzialaja kolory nawet gg jest zrabane! help help me!! help me!
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Zaproszone osoby: 45 Pomógł: 37 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 2948 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 14-06-2006, 21:38
Kutwa napisał/a:
w tle jest strona startowa
jaka strona startowa ? może masz możliwość pokazać screena ?
jeżeli komputer zachowuje się dziwnie a ta strona startowa to jakaś informacja z czerwonym tekstem to zapewne masz wirusa pozostaje wylaczyc przywracanie systemu (prawym na moj komputer -> właściwości -> przywracanie systemu) potem restart kompa, wejście do awaryjnego, skan programami antywirusowymi. skan "hijack this" (i wklejenie loga z niego na forum windowsowym jezeli by wira nie wykrylo wczesniej zadnego), skan spybotami itp.
możesz sprawdzić czy tą stronę z pulpitu da sięwyłączyć w: prawy od myszy na pulpicie -> właściwości -> pulpit -> dostosuj pulpit -> śieć web ... i wywal jeżeli tam coś jest na liście
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 414 Skąd: Dom
Wysłany: 14-06-2006, 22:38
moja strona startowa to "neostrada.pl" (Serwis Multimedialny) a jak robie screena wszystko znika po chwili znowu sie pojawia i sie nie da sproboj przywracanie systemu
_________________ Gość No co sie gapisz?! Chcesz z dyni?! Po Twojej pysznej zupie nie ruszam dupy z klopa, ta zupa była z mlekiem, na mleko mam alergie.
Sylwia [Usunięty]
Wysłany: 19-06-2006, 15:24
To zostaw jakies okno otwarte i zrob screna , np okno gg.
Ale i tak polecam najpierw zrobić przywracanie systemu i potem skan kompa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum