Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 24-03-2006, 22:31
Georgiana napisał/a
Htsz, do wlasnego dziecka tez bys sie nie przyznal, gdyby ci nie wyszlo ??
wyjdzie, wyjdzie tylko odpowiedniej partnerki do rozpłodu szukam ;P
to co napisał mur to prawda, o niszczenie moich designów chodzilo
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 48 Pomógł: 47 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3294 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 24-03-2006, 22:32
wracając do muzyki to disko samego w sobie nie lubie i raczej na stałe nie polubie... oczywiście zawsze znajdzie się wyjątek od reguły
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1103
Wysłany: 28-03-2006, 16:59
OMFG! No coz, jednym sie to podoba, innym nie. Komentarze choc nieliczne sa zabawne
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
mam juz ekipe (3 osoby + kamerzysta) na zrobienie w ten sposób innego hitu tego zespołu [TWINS], a mianowicie Bum Szakalaka Zostaw Mego Ptaka, każdy ma z nas strój hydraulika (łatwiłem ja), kamere mamy . CZEKAMY TYLKO NA SŁONECZNĄ SOBOTĘ i na to żeby kamerzysta miał przpustkę ze służby (strażak) i robimy to serio serio, jak przystało na teledysk i robimy go tylko w mega zaludninych miejscach - JACKASS, będzie się działo... !?!
Pomogła: 9 razy Wiek: 20 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 785 Skąd: Waldenburg
Wysłany: 29-03-2006, 18:48
propozycje ?
no nie wiem czy jestes czy nie sam nam to powiedz:P ale tak mi sie wydaje ze nie fotogafowalbys sie w ogrodniczkach tylko w samej muszce, albo stroju jakiegos wyrosnietego krolika
_________________ [img]http://img443.imageshack.us/img443/649/userbarliverpoolfcyk2.png[/img]
You'll Never Walk Alone
mur [Usunięty]
Wysłany: 30-03-2006, 12:48
zaje***ty kawałek jest tutaj, nie wiem ile będzie bo ja sponsruje tylko konto ftp nie jestem waścicielem - refren jest zaje***ty ale dajcie na maxa głośniki (tranzystory - są w głośnikach, najmiej się grzeją jeśli jest duża moc na nich, czyli słuchając głośno mojego kawałka, a przedłużasz gwarancje - wykład elektroniki)
Wysłany: 31-03-2006, 12:07
ta avaria to gorsza od disko polo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum