Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Mam plik z rozszerzeniem MPC. Nie mogę go otworzyć w tradycyjnym odtwarzaczem.
Czy jest program za pomocą, którego można by zmienić rozszerzenie tego pliku?
Czy jest program za pomocą, którego można by zmienić rozszerzenie tego pliku?
sama zmiana rozszerzenia nie zmienia rodzaju pliku, fachowo mowi się o konwersji. Programy istnieją. Uzywam CDex i doczytałem, ze mpc także obsługuje, zalecano aby przerobić to na wav, i potem ewentualnie na mp3, tylko, ze wtedy sobie obniżasz jakość tego.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum