Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Wysłany: 30-04-2007, 22:19 Kanikuły - Sponio Piosenka
zna ktoś taką piosenke co ma tytuł Kanikuły? taka fajna ruskie techn jakby xD Co o niej sądzicie? bo mi się podoba cały czas z dziewczynami w szkole to śpiewamy a tak przy okazji wie ktoś co znaczy kanikuły?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 01-05-2007, 17:56
Krystian mi na gg napisał, że to w Gadu radio puszczaja bardzo czesto.
jeżeli zacznie się puszczanie tego w radiach zwykłych to hit wakacji 2007 zostanie wylansowany a ogródki piwne nad morzem będa rozbrzmiewać ruskim disko
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
a po drugie zapomniałeś dodać że trzeba plik można trzymać tylko przez 24h, potem to nielegalne
To tak na marginesie, choć wiem że nikogo to nie obchodzi
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 02-05-2007, 09:54
z tego co wyczytałem w gazecie policja nie ściga za muzyke tylko za programy, a żeby zajęli się muzyką wytwórnia musi pozwać Cie cywilnie, ale to nie temat o tym
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 03-05-2007, 12:59
Spoko piosenka, mam na mp3, dość stara jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum