Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
ktoś się wybiera :> ? ja planuję (wkońcu mam rzut beretem), ale jeszcze nie wiem na ile % będę..
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-10-2006, 21:34
Cytat
JA ! ! !
o ile ktos z ekipy pojedzie ze mna. ale raczej wyjdzie bo maturzysci szaleja ;d;d
no to może się gdzieś odnajdziemy w tłumie jesli dotrę
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 42 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3148 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 27-10-2006, 22:42
tych, których pogrubiłem chciałbym zobaczyć najbardziej
Wysłany: 19-11-2006, 18:05
zgodnie z planem udaem się na impreze było świetnie, dwie sceny, jedna duża, w głównej części hali, druga mała. Ludzi baaaardzo dużo, fani muzyki nie tylko z polski było kolorowo i głośno.
Balowałem wyjątkowo blisko zostałem wpuszczony tam gdzie fotoreporterzy i filmowcy ^^ jakies 2metry od sceny niezapomniane przezycie widzieć swoich ulubieńców z takiego bliska
miałem dwa aparaty jednak okazały się być kaszanieaste do tego typu rzeczy, bardziej sprawdzają się na otwartej przestrzeni w dzień, ale co tu się spodziewać po amatorskim sprzecie.
Jest tego nieco, musze posegregować (wybrać jakieś co wyszły) i wrzuce potem kilka fotek i może jakiś filmik
nie zostałem niestety do końca, zabrakło siły. Impreze skończyłem około 3 w nocy.
Wysłany: 24-11-2006, 23:44
zamieszczam kilka fotek, nie chciało mi sie przy nich majstrowac filmy będą później wymagają troche roboty i czasu żeby wysłać na youtube lub google.
Wysłany: 15-12-2006, 15:30
moron napisał/a
dlaczego tylko jedna fotka gutka
mam kilka, ale trzeba przy nich popracować, poprawić to co zgubił aparat w tych siemnosciach (jak juz wspominalem [?] lampy przy samej scenie nie mozna bylo uzywac). Zrobie to już niedługo, zauważyłem na onelove.pl, że można im coś podesłać, więc pewnie to zrobie
z filmami mam problem, 3/4 z nich zagłusza bas, na którym siedziałem, i nie wiem czy da się to jakims programem wydzielić, popytam na jakiś forach tematycznych.
jak narazie wrzucam linki do filmików innych ludzi
ten w szaro-niebieskiej bluzie i granatowych jeansach kręcący się przy scenie to ja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum