Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Czesc! Chciałam zaprezentowac Wam zespół Grimlord. Jezeli macie ochote to zapraszam na ich ofcjalną stronę,, tam jest do ściagniecia ich numer pt zaćmnienie , podaje namiar. www.grimlord.eu
Grimlord - polska grupa a dokładnie wrocławskie trio, którego początki sięgają
1999 roku. Założycielem zespołu jest Bartosz Źrebiec (gitara, wokal) główny kompozytor
autor tekstów i lider Ich muzyka to duża dawka enegrii oraz ładunku emocjonalnego i melodii, charakterystyczne dynamiczne kompozycje z chwytliwymi riffami oraz perfekcyjnymi solami i ciekawymi tekstami. Grupa prezentuje raczej ascetyczny rock, choć w swej istocie jest złożona i wewnętrznie bogata, oparta na brzmieniu
elektrycznej gitary i agresywnej sekcji rytmicznej.
Wysłany: 03-06-2007, 23:21
ama napisał/a
hm.. cóż ja raczej słucham ostrzejszych brzmień niż wcześniej wypowiadający się...
WIELBIĘ Bluesowego Chrystusa z Polski Ryszarda Riedla
duma polskiego black metalu: Behemoth
duma polskiego death metalu: Vader
poza tym:
Myslovitz, TSA, Hunter, Moonlight, Cree, Artrosis, Kaczmarski, Closterkeller, O.N.A, Perfect, AION, Naamah, Via Mistica, Kult, Moonspell KAT Metallica, Black Sabbath, Led Zeppelin, HIM, Nirvana, Tool, Apocalyptica, Within Temptation, Rammstein, Nightwish, Iron Maiden, Marilyn Manson, Children Of Bodom, Gorgoroth, Nickelback, Pink Floyd, SlipKnot, Rhapsody, Sisters Of Mercy, Therion, After Forever, Theatres des Vampires, Slayer
Praktycznie mamy bardzo podobny gust, jednak dla mnie kapelą życia i geniuszem jest TOOL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum