Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Dokładnie, rap, rap i rap! Pudi, jak chcesz być fajny to możesz czytać rejp ;p
Jak dla ludzi hip hop to muzyka, to znaczy, że nie wiedzą czego słuchają. Jak dla raperów to jest muzyka - to dlaczego nazywają się raperami a nie hip-hopopwcami? Bo trudniej jest wymówić?
[ Komentarz dodany przez: Lukem: 23-02-2008, 18:19 ]
"Rejp" - pisane "rape" - sprawdź co to słówko znaczy po angielsku. Nie mogłem się powstrzymać.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Pomogła: 5 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 1894 Skąd: Wrocław
Wysłany: 22-02-2008, 23:08
Oczywiście, że Hip-Hop to muzyka! Kto śmie mówić, że nie? A jak to inaczej nazwać? Poezją? Każdym typ muzyki jest inny i czymś się wyróżnia. To, że hh najczęściej wcale nie brzmi jak muzyka wcale nie oznacza, że nią nie jest .
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Oczywiście, że Hip-Hop to muzyka! Kto śmie mówić, że nie? A jak to inaczej nazwać? Poezją? Każdym typ muzyki jest inny i czymś się wyróżnia. To, że hh najczęściej wcale nie brzmi jak muzyka wcale nie oznacza, że nią nie jest
Generalnie jest HH zaliczany do muzyki, chociaż ja bym nie zaliczył.
m@tarci, a ty zobacz na dużą populację ludzi, która by nie zaliczyła. Ludzie mówią o tym "muza" ze względu na niedopatrzenia ;pp
Okej, ale więcej nie zbaczajmy z tematu.
_________________ "Cashee Foo is not for you!"
A może jednak zainteresowany?
Wysłany: 23-02-2008, 23:37
Tobiasz napisał/a
Zzielona napisał/a
Oczywiście, że Hip-Hop to muzyka! Kto śmie mówić, że nie? A jak to inaczej nazwać? Poezją? Każdym typ muzyki jest inny i czymś się wyróżnia. To, że hh najczęściej wcale nie brzmi jak muzyka wcale nie oznacza, że nią nie jest
Generalnie jest HH zaliczany do muzyki, chociaż ja bym nie zaliczył.
tobiasz, właśnie się przekonałam o tym, co wcześniej czytałam - że twoje posty to istna poezja i ten tylko sie dowie, ile znaczysz, kto zostanie przez ciebie rozbrojony i wkurzony twoimi właśnie... postami.
no cóż. ty lubisz Dodę, możliwe że Frytkę tez szanujesz, Naruto tez oglądasz, więc na temat twojego gustu wypowiadac się nie będe, bo i po co, skoro i tak widzę jaki jest...
ale weź ty się zastanów co ty piszesz i jak piszesz.
jeśli warna dostanę, to nosić go z dumą będę, iż przeciwko Tobiaszowi został on popełniony.
Kobieto nie obrażaj Jozina z Bazin!
To jest Józek a nie Jurek... jestem zniesmaczony
A tak na serio to Jozin z Bazin jest spoko... i piosenka wpada w ucho. Nie zapomnijmy że piosenka została nagrana w 1978 roku,na tamte czasy to był hit ;D
I teraz też ta piosenka jest hitem i nie warto mówić że jest to "muzyczny super kicz".
_________________ "Ty tylko mnie poprowadź
Tobie powierzam mą drogę..."
[ Dodano: 19-05-2008, 15:41 ]
No i cos z jakies tam serii ...od 18... zapewne szanse na to ze wlaczy to jakis dzieciak, wzrosly kilkakrotnie http://pl.youtube.com/watch?v=9G-6_2bzi7c
Jak bylem mniejszy, to czesto z bratem podkradalem sie do pokoju siory i wlaczalem kasete z takimi piosenkami i ta tez tam byla, to juz bylo lata temu, stare, ale jare
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum