Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3095 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-12-2006, 20:00 muzyczny super kicz
kicz to od dawien dawna element towarzyszący wszystkim dziedzinom życia, muzyczne kicze odbijają się na naszej psychice chyba najbardziej
znacie jakieś super kiczowate utwory muzyczne ? najlepiej z teledyskami
_________________ strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! ^_^na każdego posta znajdzie się riposta | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą
Wysłany: 09-12-2006, 20:16
Samplują z She leads a lonely life grupy Ase of Base. Koszmar, koszmar. Za kicz uwazalam Keine Grenzen Ich Troje, ale w porownaniu z tym, to jest arcydzieło!!
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 46 Pomógł: 40 razy Wiek: 22 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3095 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 09-12-2006, 23:37
_________________ strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! ^_^na każdego posta znajdzie się riposta | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą
Wysłany: 14-01-2007, 20:02 Tomek I Filip - Czekam
TMK & FLP - Czekam (Wciąż cie nie ma)
Wysłany: 14-01-2007, 20:42
Disco polo zyje i dobrze się ma sądząc po tych gosciach
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 17 Mar 2006 Posty: 261 Skąd: Warszawa / Nisko
Wysłany: 15-01-2007, 00:11
Kiedyś w "Rozmowach w toku" był temat o Disco Polo. Wiecie, są na tym świecie niestety fani tej "muzyki", ale to nie jest najsmujtniejszy fakt. Największym dramatem jest to, że polska muzyka to nurt, z ktorej narodziło się Disco Polo (m.in. z kujawiaków itp)
Prawda jest bolesna....
_________________ [img]http://madziana2.ovh.org/wituserbar.jpg[/img]
Trudniej głupiemu udawać mądrego niż mądremu głupiego.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 06-04-2007, 13:24 ]
poprawiłem i warto dodać, że są przekleństwa
Wysłany: 12-04-2007, 19:05
Ej... Dla jednych Disco Polo to chłam, kicz i nie wiedzą jak można tego słuchać. Dla drugich Rock to gówno, a jeszcze dla innych pop, dance czy techno... O gustach się nie dyskutuje.
Patrzcie... Większość z Was zapiera się, że tego nie słucha, że to chłam, że w ogóle jak można... Ale kto z Was nie zna na pamięć tekstów piosenek Shazzy czy innych zespołów, no kto? Większość psioczy na ten typ muzyki a tak naprawdę zna dość dużo utworów i nie jeden raz się bawił przy tego typu muzyce, więc nie psioczcie tak na to dicho bo czasami to przynajmniej jest się z czego pośmiać i przy czym powygłupiać.
_________________ Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...) http://3OCLOCK.eu
Wysłany: 12-04-2007, 19:08
chodzi tu o formę i wykonanie
ja znałem kiedyś piosenki disco polo, może nie na pamięć, ale znałem z uwagi na to, ze dość często w niedziele puszczali na polsacie cały program o tym a moja mama była jego fanką - to wywołało u mnie odruchy wymiotne. Dodam jeszcze, że disco polo cieszy się popularnością na weselach i po kilkunastu kielonach jest w sam raz do tańczenia. Nie zmienia to jednak faktu, ze to parodia muzyki wystarczy oglądnąć te teledyski
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 12-04-2007, 19:15 ]
własnie przed cwilą na polsacie w wydarzeniach mówili, ze disco polo powraca
Wysłany: 14-06-2007, 14:55
Tobiasz napisał/a
polski hip hop
no jeżeli słuchasz tego co oferuje ci telewizja to się nie dziwię, że
a) nazywasz to hip hopem
b) nie da się tego słuchać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum