Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 08-05-2007, 15:22
A kogo to obchodzi?
Temat tylko po to by posty nabijac, zupelnie niepotrzebny na tym forum. Jak chcesz by kazdy wiedzial czego sluchasz do zainstaluj sobie plugin w winampie i wstaw specjalnego linka do sygnatury.
Jak ten temat bedzie dzialal to zrobi sie z niego stupostowy wątek o niczym ;]
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2007 Posty: 15 Skąd: (obecnie) Radom
Wysłany: 08-05-2007, 15:26
niekonienicze o niczym, zawsze moze tu znalezc jakis dobry kawalek, albo samemu cos polecic. na dobra sprawe temat "jaki film ostatnio widziales" jest do tego podobny, a jakos nikt w nim nie marudzi.
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-05-2007, 15:41
to twój post Frozen jest nabijaczem, ponieważ nic nie wnosi do tematu, więc prosze unikaj tutaj takich
ja uważam, że czasem się przydają takie tematy, na jednym z for dzięki podobnemu postanowiłem zagłebić się w płytę Red Hot Chili Peppers
właśnie sobie słucham Red Hot Chili Peppers - Stadium Arcadium - Hard To Concentrate
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 15 razy Wiek: 23 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 1102
Wysłany: 08-05-2007, 15:46
Ja bylam na forum, w ktorym ten watek mial najwiecej odslon i postow, a tak naprawde to kazdego gowno obchodzilo co kto sluchal i nikt nie czytal nawet poprzedniego postu tylko wstawial autora i tytul.
No ale skoro htsz zlapie sie kazdej okazji by forum ozywic...
ja wole ten topic zaznaczyc by byl ignorowany.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 08-05-2007, 15:47 ]
proste co nie, po to jest ta opcja ale ty zawsze musisz się nagadać
_________________ Pamiętnik
Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 45 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3217 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 08-05-2007, 15:53
jestem fanem nieco innej muzyki i chodze na takie koncerty: One Love, ale lubie sobie posłuchać czasem innej muzyki niż taka, dlatego zaciekawił mnie RHCP.
pozostańmy jednak przy tym czego słuchamy obecnie, na forum, z którego przybyłeś rozwalanie tematów jest bardzo dużym minusem - zawsze mozna załozyć temat o RHCP
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2007 Posty: 15 Skąd: (obecnie) Radom
Wysłany: 08-05-2007, 15:56
no ale kilka zdan odnosnie czyjegos posta chyba mozna wymienic? tak jak w temacie, gdzie nalezy sie przedstawic, kilka ewentulanych wypytywanek, ale trzymac sie pradu przewodniego.
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 98 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 416 Skąd: Dom
Wysłany: 12-05-2007, 23:02
Kazik i akurat.
Kazik - 12 groszy
Akurat - prohibicja.
Wysłany: 14-05-2007, 12:03
blogowiczka napisał/a
vyva
raczej o muzyke na kompie chodzi
u mnie:
Rjd2 - CUT OUT TO FL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum