Nie masz jeszcze konta ? Zapraszamy do rejestracji ! Dzięki temu zyskasz możliwość dostępu do wszystkich działów na tym forum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------- - szybko piszesz na klawiaturze? zarób na tym!
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-07-2007, 18:40
chciałem tylko dodać, że ten temat powstał dlatego, iż trochę za mocno rozbijacie wątki innych tematów, w działa ch technicznych i integracyjnym starajmy się trzymać wątku głównego.
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 04-07-2007, 19:45
truscava napisał/a
no on nauczył się wszystkich tańców towarzyskich
w dwa tygodnie.
imo, niemożliwe.
Generalnie, w klubach, do których chodzę, są mężczyźni, którzy
a. nie potrafią tańczyć zupełnie i płakać mi się chce, jak ich widzę,
b. tańczą w miarę, ale nie wybijają się żadnymi szczególnymi zdolnościami,
c. tańczą wyśmienicie.
z czego do 'c.' zalicza się jeden koleś; D
_________________ Jedno spojrzenie.
Jedno...
Zbyt wiele.
Wysłany: 04-07-2007, 20:25
Tańce towarzyskie są genialne, piękne, wspaniałe... blabla; D
Lubię patrzeć, jak tańczą taniec towarzyski. Tylko trzeba być cholernie dobrym.
A ja sama nigdy nie tańczyłam, ale chciałabym spróbować.
Może od grudnia zacznę, bo chyba coś jest organizowane u nas w MOKu.
Jedno...
Zbyt wiele.
Zaproszone osoby: 47 Pomógł: 46 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sty 2006 Posty: 3234 Skąd: Wroclove City
Wysłany: 04-07-2007, 20:33
mnie osobiście nie podobają się te powyginane postaci, które czasem widuję w prześwitach w tv. za dużo sztuczności, te głupawe uśmiechy... ble. tańca z gwiazdami też nie oglądałem.
jest jednak jedno ale. chciałbym się nauczyć kilku takich tańcow abym mógł się jakoś zaprezentować na imprezie mniej lub bardziej luźnej. Zaprosić jakąś panią do tańca itp.
tancerka napisał/a
Generalnie, w klubach, do których chodzę, są mężczyźni, którzy
a. nie potrafią tańczyć zupełnie i płakać mi się chce, jak ich widzę,
a nie po to przyszli aby się czegoś nauczyć ?
_________________ blogi i strony na zamówienie | zarabiaj kasę przez internet ! | ^_^na każdego posta znajdzie się riposta I've got soul, but I'm not a soldier | Proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą Think before you post -
Wysłany: 04-07-2007, 20:46
Htsz napisał/a
ble. tańca z gwiazdami też nie oglądałem.
też nie oglądałam.
Bo to szopka była.
Mnie chodziło o prawdziwy taniec; D
Cytat
jest jednak jedno ale. chciałbym się nauczyć kilku takich tańcow abym mógł się jakoś zaprezentować na imprezie mniej lub bardziej luźnej. Zaprosić jakąś panią do tańca itp.
Mój brat też chcial. Poszedł na kurs tańca, nauczyl sie podstaw. I teraz razem ze swoją dziewczyną tańczą, że hej!; D
I ja też, jak z nim tańczę na niektórych imprezach, to jest fajnie( ; On elegancko prowadzi, bo ja nigdy nie byłam na takim kursie, a dziwnym trafem tańczę z nim, jakbym miała ich za sobą kilkanaście; D
Htsz napisał/a
a nie po to przyszli aby się czegoś nauczyć ?
Nie. Z tego, co widzę, to przychodzą pić piwo + do tego na każdej imprezie dostawiają się do innej laski, żeby tylko ją zaliczyć; ]
Jedno...
Zbyt wiele.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum